If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте!
Искам да си сменя оригиналния касетофон с нещо, което свири на 20 песни. Имам mp3, ама този целия панел ми се вижда страшната работа за смяна. Какво трябва да направя? Някаква маска ли се взима? Как се прави?
Благодаря предварително!
Предполагам, че става въпрос за алфа 145/146, след като питаш в тази тема.
Такъв ли е касетофона?(виж първата прикачена снимка)
Ако да, то:
1. Трябва да го демонтираш. Има 4 малки отвора (пак виж първата прикачена снимка - с червени стрелки съм ги показал). Трябва да пънеш нещо тънко и дълго, за да освободиш щипките и тогава да го издърпаш напред.
2. Не знам с кави букси е оригинално този касетофон, също и mp3-ката ти с какво е.
Може да се наложи да си намериш преход към т.нар. евро-букса
3. Монтираш си преходната конзола на mp3-ката. Щракваш буксите + антената, монтираш mp3-ката.
4. Намираш си една пластмасария, нзм как да я нарека - джобче или чекмедже примерно - монтира се под новия плейър.(виж втората снимка)Просто я поставяш в отвора.
5. Черпиш по кафе
Оооо...мерси много за изчерпателния материал Касетофончето е почти същото и май само ще трябва да си намеря пластмасарията. Пак мерси и като стане отивам да търся кафе
Оооо...мерси много за изчерпателния материал Касетофончето е почти същото и май само ще трябва да си намеря пластмасарията. Пак мерси и като стане отивам да търся кафе
Аз мисля, че ми остана от моята, направо ще ти я подаря
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Здравейте Колеги Алфисти,Ако някой се интересува,имам Алфа 146 1.4 Т.С. на части,имам всичко за нея без горивна помпа и радиатора и е с теч,стоповете са затъмнени,всичко друго е идеално
Comment